Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Peste 300 de pachete cu țigarete provenite din Bulgaria, ascunse în podeaua unui autovehicul, confiscate de poliţiştii de frontieră de la PTF Vama Veche (VIDEO)

ro

26 Aug, 2024 11:22 177 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
 
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autoturism, 380 de pachete de țigări provenite din Bulgaria, ascunse în podeaua autoturismului.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autoturism, 380 de pachete de țigări provenite din Bulgaria, ascunse în podeaua autoturismului, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În data de 24.08.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autoturism condus cetățean român.
 
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, în podeaua autoturismului,  380 de pachete de țigări, peste limita prevăzute de lege de 40 pachete de țigări/persoană.
 
Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au aplicat două sancțiuni contravenționale, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Constanța: Garda de Coastă cumpără anvelope pentru mașinile instituției! Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii