Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Poliția a găsit o mașină avariată pe DN 2A. Șoferul era băut și fugise la fața locului

ro

03 Sep, 2024 13:29 150 Marime text

foto: IPJ Constanța
Ieri, 02 septembrie 2024, în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au observat pe DN 2A, în apropierea localității Palazu Mare, autoturismul pe care l-ar fi condus un bărbat și care prezenta avarii specifice unui accident rutier, conducătorul auto nefiind la fața locului.

La scurt timp, acesta a fost identificat și depistat și acesta era și băut. 

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 3 septembrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.


Ce spune Poliția? 

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astfel, la data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au observat pe D.N. 2A, în apropierea localității Palazu Mare, autoturismul pe care l-ar fi condus bărbatul și care prezenta avarii specifice unui accident rutier, conducătorul auto nefiind la fața locului.

În urma cercetărilor afectuate, la scurt timp acesta a fost identificat și depistat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 3 septembrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.



Citește și:

Știri ConstanțaConducerea fără permis l-a adus după gratii. Cât timp va petrece un bărbat, în Penitenciarul Poarta Albă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii