Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Polițiștii au împărțit sute de amenzi, în valoare de peste 80.000 de lei. Vezi ce nereguli au constatat agenții

ro

27 May, 2024 11:40 491 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța

În weekend-ul care s-a încheiat, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și ai formațiunilor rutiere au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, atât prin depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, cât și prin identificarea celor care nu respectă regimul legal de viteză.
 

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, acțiunea s-a desfășurat pe drumurile naționale și județene, unde au fost amplasate filtre rutiere și aparate de măsurare a vitezei.
 
Aproximativ 330 de conducători auto au fost testați cu  aparatul etilotest și 82 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 235 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  aproximativ 87.000 de lei.
 
Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 13 șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, depășire neregulamentară și neacordare de prioritate.
 
De asemenea, au fost oprite din a circula 12 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.
 
Au fost retrase 6 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare și au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației rutiere.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii