Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Sancțiuni pentru depășiri neregulamentare pe DN39, Podul rutier “Apolodor”. „M-am luat după alții“ (FOTO+VIDEO)

ro

21 May, 2024 19:33 1739 Marime text
Azi, 21 mai a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au constatat mai multe încălcări ale regulilor de circulație pe DN39, în zona Podului rutier “Apolodor”.

Mai multe autoturisme s-au angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de autocamioane care se deplasa spre Portul Agigea. Polițiștii prezenți la fața locului au aplicat sancțiuni. 

Unul dintre acești șoferi explică că a urmat exemplul altor conducători auto, justificând astfel acțiunile sale.

Am rămas fără permis, dar o sa îl dobândesc. În jur de 20 de mașini am luat-o pe contrasens. M-am luat și eu după ceilalți șoferi, spune unul dintre șoferii sancționați. 

Un alt șofer implicat în incidentul de pe șosea a explicat că a fost forțat să o ia pe contrasens deoarece ambele benzi erau blocate, iar acest lucru nu este pentru prima dată. El a menționat că mai mulți șoferi au luat aceeași decizie și că el nu a făcut-o intenționat. Cu toate acestea, a primit o amendă și i s-a reținut permisul de conducere.

Am luat-o pe contrasens pentru că erau ambele benzi blocate, nu este prima dată. Au intrat mai mulți. Nu am făcut-o intenționat. Am rămas fără permis, am primit și amendă, spune un alt șofer.  


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, s-au sesizat cu privire la faptul că, pe DN39, Podul rutier “Apolodor”, mai multe autoturisme s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de autocamioane, formată spre Portul Agigea.

Polițiștii deplasați la fața locului au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, fiind reținute 11 permise de conducere pentru depășirea neregulamentară.



Citește și:

Încălcări grave ale legii rutiere! Incidente la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii