Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șase șoferi au rămas fără permis de conducere, în urma verificărilor efectuate de polițiști

ro

28 Oct, 2024 10:45 151 Marime text
Controale polițiști, Sursa foto: IPJ Constanța
Polițiștii din Năvodari au desfășurat ieri, 27 octombrie 2024, activități pentru verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, descurajarea oricăror fapte comise cu violență în stradă și identificarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind circulația pe drumurile publice.
 
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a precizat că, în acest context, polițiștii au legitimat 130 de persoane și au controlat 113 vehicule. Au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei, dintre care 42 pentru fapte de încălcare a normelor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, respectiv o sancțiune pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 132/2017.
 
Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Citește și:
Știri ConstanțaAmendă pentru un șofer care a parcat ilegal pe faleza din Mamaia, după apariția imaginilor în spațiul public
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii