Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Se reabilitează zonele din jurul blocurilor. Se lucrează la un bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (FOTO)

ro

08 Jul, 2024 10:59 288 Marime text

Tot mai multe zone din jurul blocurilor sunt reabilitate. Indiferent că vorbim despre jardiniere, ziduri de susținere a spațiului verde, scări și rampe pentru persoanele cu dizabilități, platforme sau alei de acces către blocuri, rând pe rând intră toate în reabilitare.

În momentul de față, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se lucrează la blocul LV1, unde angajații societății contractate să reabiliteze aceste spații au destul de mult de lucru. Se îndepărtează zidăria veche și elementele decorative, care sunt înlocuite cu altele noi. transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul, iar spațiile reconstruite se tencuiesc și se vopsesc sau decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată. Aleile de acces către blocuri sunt betonate și se montează pavele, la fel ca și pe platforme. Pentru că tencuiala de la parterul blocului a fost deteriorată, s-a intervenit și pentru înlocuirea acesteia. Lucrări similare se realizează și în zona parcului Tăbăcărie, bl T7.

Treptat, toate aceste amenajări vor fi reabilitate, iar spațiul urban va redeveni atrăgător atât pentru locuitorii din zonă cât și pentru trecători.- a mai punctat sursa citată. 



foto: Primăria Constanța 



Citește și:

casadex.roJardiniere si ghivece din cauciucuri vechi pentru gradina ta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii