Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava din Tomis Nord! Iată cum se circulă azi, 11 iulie 2024 (FOTO+VIDEO)

ro

11 Jul, 2024 09:42 1977 Marime text

S-au introdus noi sensuri unice pe două străzi din cartierul Tomis Nord din Constanța. Este vorba despre străzile Adamclisi și Suceava. 

Pe strada Adamclisi, circulația rutieră va fi permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Azi, 11 iulie 2024, Poliția Locală este prezentă în zonă. Unii șoferi sunt confuzi încă, dar oamenii legii sunt prezenți la fața locului pentru managerierea circulației. 

„Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de Primăria Constanța, azi, 11 iulie 2024:

Instituirea regimului de sens unic pe străzile Adamclisi și Suceava a fost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar. Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu experți în sistematizare rutieră, fiind avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Noile reglementări de circulație au fost implementate prin indicatoare și marcaje rutiere, începând cu noaptea de miercuri, 10 iulie 2024. Circulația rutieră se desfășoară astfel:

- pe strada Adamclisi, circulația este permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava;
- pe strada Suceava, se circulă dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Polițiștii locali se află în zonă pentru a îndruma conducătorii auto și pentru a-i atenționa cu privire la modificările survenite în trafic. Sunt asigurate măsuri de prevenire în intersecția străzii Suceava cu strada Adamclisi, intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Adamclisi, zona Integra.

Facem apel la constănțeni să respecte indicatoarele rutiere și semnalele polițiștilor locali care se află pe străzile menționate.

Ambele străzi vor face obiectul unui proiect de resistematizare și reorganizare. Lucrările vor demara până la mijlocul lunii viitoare. Trotuarele vor fi refăcute și vor fi amenajate aproximativ 100 de noi locuri de parcare care vor fi puse la dispoziția riveranilor.- au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 



Citește și:

ConstanțaAtenție șoferi! Se introduc sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava din Tomis Nord! Cum se va circula în zonă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii