Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Sute de pasageri ai navelor de croazieră și-au petrecut sfârșitul de săptămână la Constanța (FOTO)

ro

15 Oct, 2024 08:50 212 Marime text

În aceste zile, două nave fluviale de croazieră, ambele sub pavilion Elveția, au făcut escală în Terminalul de pasageri al portului Constanța.

Sâmbătă, nava Viking Kadlin a adus la Constanța aproape 200 de pasageri din SUA, Marea Britanie, Mexic, Australia și Canada. După o croazieră de două săptămâni pe Dunăre, care a început la Viena, aceștia au făcut un tur al orașului Constanța, putând apoi să opteze pentru petrecerea timpului în Delta Dunării, la o degustare de vinuri la Murfatlar sau în portul Tomis. Turiștii au plecat spre București și o nouă serie de pasageri s-a îmbarcat la bordul navei Viking Kadlin, au transmis reprezentanții Portului. 


Croaziera lor spre Viena a început ieri, în jurul prânzului.

Duminică, au sosit la Terminalul de pasageri, la bordul navei Thurgau Prestige, 100 de turiști din Elveția și Germania. Și în cazul acestei nave, la Constanța se va face schimbul de pasageri, aceștia având posibilitatea de a face un tur al orașului Constanța sau o degustare de vinuri la Murfatlar. Nava fluvială de pasageri Thurgau Prestige va ridica ancora din portul Constanța în cursul zilei de azi.

Foto: Faceboook/Constanta Port 


Citește și:

Autoturism de lux, căutat de către autoritățile din Suedia, descoperit în Portul Constanța de polițiștii de frontieră (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii