Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Vitezomanii, în atenția Poliției. Amenzi într-o razie rutieră la Constanța!

ro

06 Oct, 2024 12:43 231 Marime text

foto: IPJ Constanța
 

Ieri, 5 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au organizat o amplă acțiune pentru sporirea siguranței pe drumurile județului Constanța, concentrându-se pe depistarea șoferilor care nu respectă limitele legale de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale din județ, fiind folosite aparate radar pentru monitorizarea traficului. În urma verificărilor, au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, din care 89 pentru viteză excesivă. Valoarea totală a amenzilor depășește 83.000 de lei, iar 29 de șoferi s-au ales cu permisul suspendat. 
 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune cu forțe mărite pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și luarea măsurilor legale față de șoferii care nu respectă regimul legal de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale din județul Constanța, unde au fost amplasate aparate radar.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, 89 dintre acetea fiind aplicate pentru depășirea limitei legale de vitzeă.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 83.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 29 de permise de conducere, 24 dintre acestea find reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 

Totodată, au fost oprite din a circula 3 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.


Citește și:

Știri Constanța aziȘofer posibil drogat implicat într-un accident pe DN 39
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii