Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Structurile M.A.I. din Constanța susțin declarații în contextul minivacanței de Rusalii (FOTO+VIDEO)

ro

21 Jun, 2024 10:01 533 Marime text

Vineri, 21 iunie 2024, pe faleza Stațiunii Mamaia, lângă sediul Poliției Stațiunii Mamaia, este programată o declarație de presă ce va fi susținută de către reprezentanții structurilor  M.A.I. din județul Constanța, cu ocazia minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor.   
 
Reprezentanții IPJ Constanța susțin că în perioada minivacanței vor activa peste 300 de polițiști din structurile operative.
 
De asemenea, aparatele de depistare a vitezei vor funcționa la capacitate maximă.
 
La rândul lor, oficialii ISU Dobrogea arată că aproximativ 200 de pompieri din cadrul ISU Dobrogea vor acționa zilnic în minivacanța de Rusalii.
 
Mai mult, în Vama Veche a fost amenajat un punct de prim ajutor dotat cu o ambulanță tip B2.  

Vlad Măgureanu, căpitanul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța spune că echipajele vor fi alături de polițiști și că se vor afla în zona lăcașurilor de cult, în zonele portuare și vor fi alături și de echipajele Gărzii de Coastă. 

La rândul lor, Nicolae George, comisar-șef de la Antidrog spune că se vor desfășura acțiuni preventive ale consumului de droguri în zonele dens populate.  

Banciu Roxana, subinspector de poliție din cadrul Agenției Împotriva Traficului de Persoane, spune că specialiștii Centrului Regional Constanța vor desfășura campanii de informare în zona lăcașurilor de cult și în zona litoralului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 



Citește și:
 
Ce evenimente sunt așteptate la Constanța în acest final de săptămână
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii