Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Subprefect surprins în ipostaze indecente în poze. Acesta este și absolvent de Teologie

ro

19 Jul, 2024 09:28 406 Marime text

Sursa foto: Captură video



UPDATE: Organizația PSD Călărași a făcut un anunț privind demisia subprefectului.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu filmări și fotografii din trecutul privat al domnului Stan Ionuț Petru, la nivelul organizației a fost primită demisia de onoare din funcția de subprefect al județului Călărași, demisie ce a fost transmisă și către Guvernul României.

Organizația PSD Călărași a luat la cunoștință faptul că această demisie nu survine ca urmare a neîndeplinirii atribuțiilor și activităților specifice funcției de demnitate publică pe care a deținut-o colegul nostru, ci este un gest firesc și asumat, având în vedere situația creată.”, transmite organizația pe pagina sa de Facebook.

 
  • Subprefectul PSD de Călăraşi, Stan Ionuţ Petru, preşedinte al Organizaţei Judeţene TSD, a demisionat joi și din funcţia ocupată în partid, în urma apariţiei în spaţiul public a unor fotografii în care apare în ipostaze indecente. Potrivit CV-ului, acesta este absolvent de Teologie.

Stan Ionuţ Petru, subprefect PSD din judeţul Călăraşi, a demisionat joi din funcţia de subprefect de Călăraşi după ce a fost implicat într-un scandal, în spaţiul public apărând imagini şi videoclipuri compromiţătoare cu acesta, potrivit știripesurse.ro.
 
 
Subprefectul a fost surprins în ipostaze indecente, în compania unor tinere, la petrecerile organizate în cadrul reţelei interne PSD de tineret din judeţ, unde pare şi sub influenţa alcoolului. Stan Ionuţ Petru a fost numit în funcţia de subprefect în data de 4 Ianuarie 2024.
 
Potrivit CV-ului său, Stan Ionuţ Petru care este şi Preşedinte al Organizaţei Judeţene TSD, este licenţiat în teologie, având Specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.

El a absolvit Universitatea „Ovidius” Constanţa şi a făcut şi un Master, Specializarea Teologie Prectică şi Seminarul Teologic ”Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia, Ialomiţa la Specializarea Teologie Ortodoxă.

 
Citește și
 
IPS Teodosie va citi rugăciuni pentru încetarea secetei la schitul „Sfântul Serafim de Sarov”, din apropiere de Ion Corvin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii