Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subprefectul Sălajului a decedat după ce un acoperiș a căzut peste el

ro

21 Jun, 2022 16:42 1556 Marime text
Virgil Țurcaș. Sursă foto: Facebook/Instituția Prefectului Sălaj
  • Elicopterul SMURD a ajuns la fața locului,  însă nu l-a putut transporta la spital din cauza rănilor multiple pe care le-a suferit.

Subprefectul Sălajului, Virgil Țurcaș (53 ani) a decedat la ora 15.40, după un accident teribil. Se pare că un acoperiș al unui foișor din satul Hurez s-a prăbușit peste acesta. La fața locului au ajuns medicii care au încercat să-l resusciteze pe acesta, dar din păcate, la ora 15.40 s-a constatat decesul, informează Sălajul Liber. 

Elicopterul SMURD a ajuns la fața locului,  însă nu l-a putut transporta la spital din cauza rănilor multiple pe care le-a suferit.

Evenimentul a avut loc astăzi în jurul orei 12.40, când subprefectul se afla în Hurez alături de alți politicieni. Dup o rafală de vânt  acoperișul foișorului s-a prăbușit peste aceștia. Patru persoane au fost rănite, 3 cu răni ușoare, iar subprefectul a fost lovit grav de bucățile desprinse din acoperiș.

„În ciuda eforturilor medicilor, s-a constatat decesul la ora 15.40”, transmite Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj.


Virgil Țurcaș a fost prefect al Sălajului de două ori, iar în prezent era subprefect din partea PNL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii