Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sudul litoralului, măturat de ploile masive din ultimele două zile. Ce spune primarul din Limanu, județul Constanța?(FOTO)

ro

31 Aug, 2024 17:02 205 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/ Daniel Gheorghe Georgescu







2 Mai și Vama Veche au fost puternic afectate de furtunile din ultimele două zile.
 
 Case indundate, plaje distruse și drumuri complet impracticabile.
 
„Am intervenit de dimineață cu utilajele primăriei în 2 Mai în zona stadionului și pe strada 1 Mai, iar acum suntem în Vama Veche. Problema este însă mult mai complexă.
 
Ne confruntam cu aceste situații nefericite de fiecare dată când debitele de apă sunt peste cele normale.”, spune Daniel Georgescu, primarul Limanu, județul Constanța, pe pagina sa de Facebook.
 
Acesta susține că a făcut și un apel la Apele Române deseori, dar fără rezultat.
 
„Am făcut apel către Apele Române, de numărate ori, ca aceste zone cu probleme să nu mai fie închiriate agenților economice în timpul sezonului estival, însă solicitările noastre nu au fost nici măcar analizate.
 
De asemenea, credem că este absolut necesară intervenția în această zonă în sensul executării unor lucrări hidrotehnice de specialitate pentru reconstruirea unor canale de deversare a acestor ape. Si aceasta este o chestiune pe care am punctat-o des în fata autorităților de specialitate, dar de fiecare dată suntem puși în fața unor dezastre pe care trebuie să le gestionam singuri. Utilajele Primăriei Limanu lucrează și sperăm să reușim să degajăm plaja și zona de faleză în cel mai scurt timp posibil.
 
Rog locuitorii din Limanu - 2 Mai - Vama Veche - Hagieni care au probleme grave în urma furtunilor din ultimele zile să ne anunțe și să conteze pe ajutorul nostrum”, a conchis primarul, Georgescu.
 
 
 
 
Citește și
Ploile abundente și furtuna au făcut ravagii și la Costinești. Potopul văzut prin imaginile unui localnic(FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii