Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Cine este Babașa, manelistul huiduit la show-ul Coldplay de pe Arena Națională

ro

13 Jun, 2024 15:48 5196 Marime text


Vlad Babaşa are 22 de şi este originar din Bacău. Este cunoscut sub numele de scenă “Babasha”, iar de miercuri seară a intrat în atenţia oamenilor după momentul controversat de la concertul Coldplay din Bucureşti, unde a fost huiduit de o parte din public după ce a cântat manele alături de solistul trupei, notează Știri pe Surse.

Conform sursei citate, Babasha are 104.000 abonaţi pe canalul de Youtube, iar cea mai populară melodia a sa este "Baklava", care a reuşit să strângă 34 milioane de vizualizări într-o singură lună de la lansare. Artistul a scos melodia “Păi Naa” pe 1 iunie, urcând rapid pe locul întâi în trending-ul românesc cu 6,7 milioane de vizualizări.

Pe platforma Spotify, manelistul are 5 melodii în top 50 al celor mai ascultate piese muzicale şi are peste 565.000 de ascultători lunar. Pe contul său de Instagram are 64.000 de urmăritori şi se descrie ca fiind „Artist, compozitor, textier, producător”.

Momentul în care fost huiduit de mii de spectatori

În timpul show-ului "Music Of The Spheres World Tour", Chris Martin l-a invitat pe Babasha, la mijlocul spectacolului să cânte o piesă, ceea ce a înfuriat o parte din fanii prezenți la spectacol, aceștia huiduind în timp ce Babasha își susținea recitalul.

Citește și:
Reacția surorii lui Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de la București - „Vlad Babasa este un artist!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii