Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TAROM Ofertă specială de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române pentru zboruri pe rute interne

ro

20 Jul, 2024 14:53 200 Marime text
Foto: Tarom
 
  • TAROM lansează o ofertă specială de Ziua Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene Române pentru zboruri pe rute interne la preţuri ce pornesc de la 111 euro pentru călătorii dus-întors cu bagaj de cală.

TAROM lansează o ofertă specială de Ziua Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene Române pentru zboruri pe rute interne la preţuri ce pornesc de la 111 euro pentru călătorii dus-întors cu bagaj de cală, potrivit unui comunicat al companiei.

„Astfel, în cinstea istoriei aviaţiei române, la 111 ani de când s-au desfăşurat primele manifestări dedicate aviaţiei în România, pentru toţi cei care iubesc zborul, doresc să revadă locuri dragi ori pur şi simplu doresc să efectueze o deplasare în interes personal sau de serviciu, dăm startul unei oferte la tariful promoţional de la 111 euro pentru călătorii dus-întors cu bagaj de cală inclus către destinaţiile interne: Oradea, Baia Mare, Satu-Mare, Suceava”, se spune în comunicat.


Biletele de avion se achiziţionează la preţul special doar în data de 20 iulie 2024, iar perioada de călătorie este cuprinsă între 1 noiembrie 2024 - 30 noiembrie 2024 (data ultimului retur).

Aşadar, tariful promoţional de la 111 euro este valabil pentru: bilete de avion achiziţionate către/dinspre Bucureşti pentru destinaţiile interne Oradea, Baia Mare, Satu-Mare, Suceava şi include o călătorie dus-întors (cu toate taxele incluse), un bagaj de cală, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, iar locurile la preţul acesta sunt limitate, subliniază compania. 


Citește și:
ANPC a solicitat TAROM modalitățile de despăgubire a consumatorilor pentru zborurile anulate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii