Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taxe si impozite „la reducere", pana la sfarsitul lui martie

ro

15 Jan, 2010 03:01 1986 Marime text

Bonificaţia pentru persoanele fizice şi cele juridice care îşi achită cu anticipaţie obligaţiile către bugetul local este de 10%, respectiv 5%.

Şi în acest an persoanele fizice şi cele juridice beneficiază de o bonificaţie la plata cu anticipaţie a tuturor obligaţiilor către bugetul local până pe 31 martie. Astfel, potrivit directorului Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa, Virginia Ştefănică, persoanele fizice vor plăti taxe şi impozite pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport cu 10% mai ieftine, iar cele juridice, cu 5%. Plata acestora se poate face la toate ghişeele instituţiei sau la oficiile poştale din localitate. Totuşi, contribuabilii care primesc înştiinţări de culoare roz sau bleu trebuie să se prezinte pentru a-şi achita sumele restante la agenţiile fiscale sau la serviciile specializate ale SPITVBL.

Termenele scadente pentru plata impozitelor şi taxelor locale nu au fost modificate, aşa că prima rată trebuie achitată până la 31 martie, inclusiv, iar a doua rată, până la 30 septembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii