Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat Constanța a cumpărat materiale de promovare pentru SEAS. Firma contractată este administrată de fostul manager al Bibliotecii Județene Constanța (DOCUMENTE)

ro

01 Jul, 2024 17:00 229 Marime text
  • Atribuit prin cumpărare directă, contractul a fost adjudecat de societatea Infcon
 
Teatrul de Stat Constanța a atribuit contractul denumit „materiale promovare SEAS”, după cum arată anunțul publicat la data de 28 iunie 2024 în SEAP.
 
Autoritatea contractantă a plătit suma de 149.576,34 de lei.
 
Atribuit prin cumpărare directă, contractul a fost adjudecat de societatea Infcon.
 
Materialele de promovare a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului sunt: Stickere de asfalt cu logo și cu cod QR – Traseu Parcul Tăbăcăriei, Teatrul de Vară Soveja, Parcul A, Afișe personalizate 50/70, ROLL-UP-uri cu cod QR pentru promovare hoteluri, Afișe (pt agenția de bilete), Steaguri pentru grădina Tomis/The View, Diplome voluntari, Mash (scenă stânga – dreapta Teatrul de vară SOVEJA, Afișe program general, Diplome de participare invitați, Afișe general cu cod QR 50/70, Mesh pasarela, FLYERE CU LOGO ȘI COD QR, Mash-uri mari pentru pereți Teatrul de vară SOVEJA  2, Bannere poliplan pt Teatrul de Vară Soveja, Mash-uri mari pentru pereți Teatrul de vară SOVEJA, Bannere poliplan pt Teatrul de Vară Soveja 2, Mash-uri pentru Teatrul Soveja – în interior, la înălțime, Tricou invitați – albe –, Mesh cu cod QR / (intrare Sala Studio), Banner parcare, Afișe generale cu cod QR 124/134, Mapă cu logo cu cod QR și detalii eveniment pentru conferința de presă, Tricou polo - albe – o față personalizată + mânecă, Pliant cu program, Mash pentru clădire din Piața Ovidiu, Prismă triunghiulară.
 
Reamintim că Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța.
 
Anul acesta marchează a treia ediție și perioada de desfășurare este 10 iulie – 8 septembrie.
 
Despre Infcon
 
După cum se arată pe termene.ro, Infcon SA a fost fondată în anul 1992, are sediul pe strada Prof. Gheorghe Munteanu Murgoci nr. 1, Constanța și obiectul de activitate este „alte activități de tipărire n.c.a”.
 
În ultimul an, Infcon SA a realizat o cifră de afaceri de peste 1,8 milioane de lei, un profit de peste 46.000 de lei și a avut 12 angajați.
 
Acționar majoritar al firmei este Romdidac SA, cu 51,805% din acțiuni deținute și listă acționari persoane fizice dețin 48,20%.
 
Administratorii sunt Maria Alexandrescu, Angelo – Nicolae Mitchievici (fostul manager al Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța) și Leonard – Cristian Vizireanu.
 
Conform licitatiapublica.ro, firma Infcon SA are 857 de achiziții directe în portofoliu, din care 693 au legătură cu județul Constanța.
 
Sursa citată arată că primul contract a fost dobândit de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, fiind încheiat la data de 10 ianuarie 2018.
 
Toate cumpărările directe ale Infcon SA pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Despre Romdidac SA
 
Termene.ro arată că societatea a fost fondată în 1992, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata nespecializat”, iar sediul este în București, sectorul 3.
 
Conform termene.ro, mai mulți acționari dețin acțiunile Romdidac SA.
 
Administratorul este Dan – Andrei Bolboașă. El mai apare și în Triani Prod SRL (radiată).
 
Romdidac SA a raportat în 2023 o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane de lei, un profit de peste 280.000 de lei și 10 angajați.
 
Firma are 2.444 de contracte directe și 33 de contracte publice câștigate. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Teatrul de Stat Constanța a cumpărat un autoturism Dacia hibrid. Iată de la cine (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii