Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teren, deținut de Gut Enise SRL la câteva sute de metri de Promenada Năvodari, scos la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)

ro

08 Sep, 2024 17:00 281 Marime text
Gut Enise teren 54
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei licitații pentru valorificarea unui bun din patrimoniul firmei Gut Enise SRL.
  • Participanții la licitație vor putea cumpăra  un teren de 458 mp, în acte 500 mp, situat în localitatea Năvodari, situat la circa 400 mp de Promenada Năvodari.

Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unor licitații pentru valorificarea unui bun bun din patrimoniul firmei Gut Enise SRL.

Pe data de 24 septembrie, ora 13.00, va avea loc prima licitație pentru valorificarea a unui bun imobil deținut de firma Gut Enise SRL. Licitația se va ține în municipiul Constanța,  bd Tomis nr. 312 A, et.4, camera 407.  

Participanții la licitație vor putea cumpăra  un teren de 458 mp, în acte 500 mp, situat în localitatea Năvodari, situat la circa 400 mp de Promenada Năvodari, cota parte de 1/2 din lot 1/2, CF 102997. Bunul imobil a fost evaluat la prețul de 327.784 lei, exclusiv TVA. Bunul imobil este grevat de sarciana impusă de AJFP Constanța prin procesul-verbal de sechestru 715540/25.01.2023. 

Pe teren a fost identificată o construcție tip bloc locuințe P+4 etaje, care nu este evidențiată în documentația cadastrală  nu este înscrisă în cartea funiciară și procesul-verbal de sechstru nr. 715540/25.01.2023. Construcția nu face obiectul evaluării. Raportul de evaluare se poate consulta doar la sediul AJFP Constanța.

Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.


Despre Gut Enise SRL


Înființată în anul 2018, firma care desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale are sediul strada Numerolor, Nr. 14, Năvodari, Județ Constanța. Asociat unic și administrator al firmei este Cadir Sibela. 

În 2022,  Gut Enise SRL a declarat o cifră de afaceri de zero lei, un singur salariat și o pierdere de 13.953 lei.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:



A treia licitație la fiscul din Constanța pentru vânzarea mașinilor Atelier Media SRL. Un alt automobil deținut de Dobrogea Media SRL, scos la mezat. Legături cu Gabriel Comănescu (DOCUMENTE) 

A doua strigare la fiscul din Constanța pentru valorificarea celor 33 de locomotive din patrimoniul CFR Marfă SA (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii