Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termocentrale Constanța anunță- Se sistează furnizarea apei calde în tot orașul! Iată perioada

ro

26 Jun, 2024 09:40 6350 Marime text

Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice în CET PALAS.

Pentru executarea lucrărilor de remediere, Termocentrale Constanța este nevoită să sisteze furnizarea energiei termice către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Oprirea se va face în data de 26 iunie începând cu ora 22:00, pentru o perioadă de aproximativ 48 de ore.

După finalizarea lucrărilor se va proceda la umplerea instalațiilor din centrală și, ulterior, la încărcarea magistratelor de transport.

Menționăm că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere. Operatorul Termoficare Constanța a fost informat cu privire la programul de oprire.

Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în timpul estimat.- transmite un comunicat al  Termocentrale Constanța. 


Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non – stop, de la Dispeceratul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241 585 300.


Citește și:

Ședință CLM ConstanțaUn proiect ce vizează Termocentrale Constanța SRL, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii