Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța anunță verificarea instalațiilor de încălzire. Probele la rece încep pe 9 septembrie

ro

08 Sep, 2024 11:41 182 Marime text
Sursa foto: Pexels
 
  • Consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare sunt informaţi că începând cu data de 9 septembrie va fi demarată procedura tehnologică de umplere a instalațiilor proprii de încălzire în vederea verificării etanșeității acestora pentru efectuarea probelor la rece. 

Consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare sunt informaţi că începând cu data de 9 septembrie va fi demarată procedura tehnologică de umplere a instalațiilor proprii de încălzire în vederea verificării etanșeității acestora pentru efectuarea probelor la rece.

Potrivit reprezentanţilor Termoficare Constanţa, acestea sunt premergătoare începerii furnizării energiei termice sub formă de încălzire atunci când vor fi îndeplinite condițiile meteorologice.

„Rugăm consumatorii noștri: asociații de proprietari, unități de învățământ, societăți comerciale, etc. să își verifice starea instalațiilor proprii pentru a preveni eventualele inundații accidentale, odată cu umplerea instalațiilor termice. Menționăm că încărcarea instalațiilor și probele la rece se vor desfășura progresiv, pe durata de timp cuprinsă între 9 septembrie și data începerii furnizării căldurii în municipiul Constanța. Odată cu umplerea instalațiilor se vor sista operațiunile de deconectare/debranșare până la întreruperea furnizării căldurii în următorul sezon”, au precizat angajaţii instituţiei.




Citește și:
Termoficare Constanța: Mai multe blocuri de locuințe din Constanța vor avea apa caldă oprită
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii