Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța S-a reluat furnizarea apei calde în unele zone din municipiu! Mai multe zone încă nu au apă caldă

ro

06 Sep, 2023 12:33 2030 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • În urma opririi furnizării apei calde de consum în perioada 22 august - 6 septembrie 2023 societatea Termoficare Constanța SRL a reluat furnizarea prin toate punctele termice la care lucrările de modernizare a rețelei de transport a agentului termic a permis acest lucru.
 
În urma opririi furnizării apei calde de consum în perioada 22 august - 6 septembrie 2023 societatea Termoficare Constanța SRL a reluat furnizarea prin toate punctele termice la care lucrările de modernizare a rețelei de transport a agentului termic a permis acest lucru, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
În dimineața acestei zile au beneficiat de apă caldă, consumatorii arondați la un număr de 88 de puncte termice, însă mai sunt zone în care nu se poate furniza deocamdată, deoarece lucrările de modernizare a rețelei de transport de pe străzile Soveja, Biruinței, Cutezătorilor, Gladiolei, Cumpenei, Badea Cârțan, Zmeurei sunt încă în desfășurare.
 

„Constructorul ne-a informat că urmează să finalizeze aceste lucrări în cursul zilei de joi 07.09.2023, iar după finalizarea lucrărilor vor urma operațiunile de umplere a rețelei de transport, reconectarea punctelor termice, și începerea furnizării apei calde de consum în dimineața zilei de sâmbătă 09.09.2023 către consumatorii afectați deocamdată de aceste lucrări.
 
Vă asiguram că echipele societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. întreprind cu operativitate toate activitățile pentru furnizarea apei calde de consum în timp optim”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Atenție! De mâine se oprește furnizarea apei calde în tot municipiul Constanța pentru mai bine de două săptămâni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii