Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toamna în culori. Ambasada SUA la București te îndeamnă să îți împărtășești locul preferat din România!

ro

10 Oct, 2024 16:24 169 Marime text
Sursa foto: Facebook/U.S. Embassy Bucharest
Ambasada SUA la București a împărtășit recent o postare din Guadalupe Mountains National Park, Texas, un loc pitoresc cunoscut pentru traseele sale de drumeție, centrele de echitație și peisajele spectaculoase ale toamnei.„Salutări din Guadalupe Mountains National Park, Texas! Un loc pitoresc, renumit pentru traseele de drumeție, centrele de echitație și peisajele pline de culoare din timpul toamnei”, se arată pe pagina de socializare ambasadei.

Ambasada a invitat comunitatea să împărtășească locurile lor preferate din România unde pot admira cele mai frumoase peisaje de toamnă. Această inițiativă subliniază frumusețea naturală a ambelor țări și încurajează cetățenii să exploreze bogățiile naturale ale României.



Despre Guadalupe Mountains National Park

Guadalupe Mountains National Park este renumit pentru peisajele sale variate, cu trasee de drumeție care oferă vederi impresionante asupra muntelui Guadalupe, cel mai înalt vârf din Texas. Parcul este un loc ideal pentru iubitorii de natură și aventură, făcând din acesta o destinație populară atât pentru localnici, cât și pentru turiști.



Citește și:

Ziua Națională a Poeziei. Ambasada SUA la București vine cu o recomandare de lectură interesantă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii