Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Trei autotrenuri implicate într-un accident rutier pe Autostrada A0 (GALERIE FOTO)

ro

22 Oct, 2024 12:21 1072 Marime text
Sursa foto: ISU B-IFPompierii din cadrul ISU B-IF intervin în urma unui accident rutier, ce s-a produs pe autostrada A0, segmentul dintre localitatea Berceni și Bragadiru, unde au fost implicate trei autotrenuri.

Potrivit ISU B-IF, unul dintre autotrenuri este răsturnat cu persoană încarcerată, se lucrează la extragerea acesteia.

„Intervenim cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori, autospecială CBRN, autospecială de transport roboți și 2 echipaje SMURD“ - au precizat reprezentanții ISU B-IF.

UPDATE: 

În urma accidentului de pe A0, 3 victime conștiente sunt în grija echipajelor de prim-ajutor. Victima încarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viața, se lucrează în continuare la extragerea acesteia.

Traficul este blocat pe autostradă, pe sensul spre Bragadiru.

UPDATE. 2

Camionul transporta îngrășăminte agricole. Acestea au fost deversate pe carosabil. Nu reprezintă un pericol pentru populație.

Vor fi luate măsuri pentru curățarea acestora de pe carosabil.

UPDATE: 3

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este oprită pe A0 – autostrada de centură a municipiului București, în apropiere de localitatea Jilava, județul Ilfov, în urma producerii unui accident în care au fost implicate patru ansambluri rutiere. Unul dintre autovehicule s-a răsturnat pe partea carosabilă. Incidentul este soldat cu decesul unei persoane, iar alte trei victime sunt evaluate medical la fața locului.

Citește și: 

Trafic restricționat pe autostrada A2, în zona localității Peștera, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii