Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei incidente rutiere la Constanța! Poliția intervine

ro

22 Sep, 2024 17:32 617 Marime text

 

foto: Freepick.com Poliția Constanța a intervenit în mai multe cazuri de conducere ilegală ieri, 21 septembrie dar și în dimineața zilei de 22 septembrie, unde în jurul orei 08:35, polițiștii din Medgidia au prins un bărbat de 56 de ani care conducea un autoturism neînmatriculat pe DN 22 C, cu plăcuțe de înmatriculare ce aparțineau unui alt vehicul.

Cercetările continuă în toate aceste cazuri.



Ce spune IPJ Constanța?

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția de Poliție Port au identificat un bărbat, de 38 de ani, care ar fi condus un autoturism în zona porții de acces nr. 5 fiind sub infuența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat. 

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 25 de ani, care ar fi condus un autoturism, pe strada Morii din comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 22 septembrie a.c. în jurul oprei 08.35, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 56 de ani, care ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe D.N. 22 C.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism aparțin unui alt vehicul. 

În toate cauzele, cercetările sunt continuate de polițiști.



Citește și:

Poliția descoperă la Constanța șoferi fără permis și cu alcoolemie ridicată în doar câteva ore!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii