Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 16 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenul internațional Dacia 347 nu a plecat din Viena din cauza inundațiilor din Austria - CFR Călători reorganizează cursa din Budapesta

ro

15 Sep, 2024 21:51 217 Marime text

 
  • Din informațiile deținute până în prezent, trenul internațional Dacia 347 Viena - Budapesta - Arad - Brașov - București Nord nu a fost expediat din stația Viena în această seară - 15.09.2024, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la inundații majore în Austria.
     
Din informațiile deținute până în prezent, trenul internațional Dacia 347 Viena - Budapesta - Arad - Brașov - București Nord nu a fost expediat din stația Viena în această seară - 15.09.2024, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la inundații majore în Austria, potrivit unui comunicat din partea CFR SA.

Dat fiind acest fapt, trenul Dacia 347 se formează și pleacă din Budapesta în relația Budapesta - Curtici cu 2 vagoane ale CFR Călători care se aflau în Budapesta. În Stația Arad, CFR Călători va suplimenta în cursul nopții de 15/16 septembrie 2024 compunerea trenului Dacia 347 care va sosi de la Budapesta pentru preluarea întregului trafic cu încă 2 vagoane și care va circula pe teritoriul național, conform graficului orar de circulație din mersul trenurilor pe ruta Curtici-Arad- Brașov-București Nord.

CFR Călători mulțumește călătorilor pentru înțelegere.

Informații despre circulația trenurilor:
• la telefon 0219521 - INFO CFR (trafic intern).
• la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE - https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.



Citește și:
CFR SA: Trafic feroviar perturbat pe raza SRCF Timișoara - lipsă tensiune pe secțiunea Deva - Câmpuri Surduc - Ilteu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii