Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Trenuri care circulă pe ruta Constanța-București și Brașov-Constanța oprite din cauza unui deranjament

ro

24 Jul, 2024 11:30 355 Marime text
Foto: CFR SACompania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația feroviară este oprită temporar, începând cu ora 10:10, pe intervalul Lehiul - Sărulești, din cauza unui deranjament tehnic la locomotiva trenului IC 538.

Trenul IC 538, care circulă în relația Brașov - București - Constanța, rupe pantograful locomotivei pe firul I, între stațiile Lehliu și Sărulești, în zona km 55+700, pantograf care a intrat și în gabaritul firului II.

Pentru intervenția operativă necesară redeschiderii circulației pe firul II, au fost îndrumate în zonă două drezine pantograf, din Chitila și din Lehliu, cu personal specializat care va acționa pentru ridicarea pantografului de pe firul II și constatări necesare la linia de contact, pentru redeschiderea circulației în condiții de siguranță“ - au menționat reprezentanții CFR SA.


La această oră, trenul IR 1582, care circulă pe relația Constanța - București Nord, staționează temporar în gara Lehliu, acesta urmând să fie reînscris în circulație după eliberarea firului II.

Drezina pantograf  din Lehliu este deja în zonă și verifică linia de contact de pe firul II, măsură necesară pentru redeschiderea circulației.

Alte 2 trenuri staționează temporar în gările Brănești și Pasărea : IR 1930 ( Brașov - Constanța) și IR 11683 ( București Nord - Constanța).

CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF București va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului național de călători pentru reînscrierea în circulație a celor două trenuri oprite temporar - a precizat purtătorul de cuvânt CFR SA  Oana Brânzan

UPDATE: 

La ora 11.25 s-a redeschis firul II, trenurile staționate temporar fiind reînscrise treptat pe în circulație.

Până la reînscrierea în trafic și a trenului IC 538, toate celelalte garnituri vor circula, din ambele sensuri, doar pe firul II, a precizat purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan

Citește și: 

Vagoane noi și moderne, în circulație pe ruta Constanța-București și retur. Anunțul CFR Călători
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii