Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța achiziționează lucrări de reparații și modernizare a instalației de încălzire a clădirii Judecătoriei Medgidia! (DOCUMENT)

ro

19 Jul, 2024 17:00 132 Marime text


Tribunalul Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în furnizarea lucrărilor de reparații și modernizare la instalația de încălzire a clădirii Judecătoriei Medgidia.
 
Licitația va avea loc pe data de 22 iulie 2024, iar valoarea estimativă a contractului este de 122.689,00 lei.
 
Obiectul contractului este reprezentat de lucrări de reparații și modernizare a instalației de încălzire a clădirii Judecătoriei Medgidia, mai exact înlocuirea traseului de țeavă tur și retur avariate din canalul termic, dar și refacerea coloanei interioare către ventiloconvectoare la Judecătoria Medgidia, județul Constanţa.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, lucrările de execuție presupun decopertarea asfaltului, îndepărtarea capacului betonat al canalului termic, demontarea țevilor vechi, instalarea de țevi preizolate noi rezistente la uzură și coroziune (proces ce presupune montarea de îmbinări, mufări, piese de racordare și izolaţii suplimentare) precum și o probă de etanşeitate la presiune și punerea în funcțiune a instalației cu respectarea legislației specifice a tuturor prescripțiilor și normativelor tehnice în vigoare, dar și a reglementarilor ISCIR.
 
De asemenea, pentru a readuce sistemul de încălzire la starea iniţială de funcționare este necesar a fi efectuate lucrări de înlocuire a segmentelor deteriorate din țevile de tur și retur pentru sistemul de încălzire și răcire cu ţeavă preizolată, o coloană cu ţeavă preizolată (diametrul Dn 110mmx10mm, în lungime de 40ml) şi materiale de îmbinare aferente, precum și două coloane (ţeava PE-Xa pn6 cu diametrul 32mm, lungime 60ml) cu toate accesoriile de îmbinare și prindere necesare.
 
În ceea ce privește condițiile referitoare la contract, licitatiapublica.ro mai precizează că nu se vor plăti lucrări nefuncționale, iar plata se va face în termen de 30 zile de la facturare, în contul de trezorerie al executantului.
 
Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o forma de înregistrare în condițiile legii, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit. Ofertanții vor prezenta Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului care să ateste că ofertantul desfășoară activități similare celor ce fac obiectul prezentei achiziții.
Printre criteriile de atribuire, se numără și prețul cel mai scăzut, care respectă cerințele prezentului anunț, caietului de sarcini, precum și antemăsurătoarea.
 
În secțiunea Documente poate fi consultată în integralitate documentația aferentă achiziției caietul de sarcini, formulare și schița contractului.
 
Achiziția se va realiza prin intermediul catalogului electronic SEAP și va fi postată în catalogul electronic SEAP (e-licitatie.ro) doar de către ofertantul declarat câștigător, menționează sursa citată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța CNAIR organizează licitație pentru întreținerea ascensoarelor de la podul rutier Agigea (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii