Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimite flori în Constanța cu FlorideLux.ro! 5 motive pentru care să îi surprinzi pe cei dragi chiar azi

ro

02 Mar, 2022 14:07 1803 Marime text

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, îți pune la dispoziție cele mai frumoase buchete și aranjamente florale  în Constanța, potrivite pentru fiecare ocazie sau persoană pe care vrei să o surprinzi în cel mai plăcut mod cu putință. Iată cinci motive pentru care să alegi să comanzi flori online în Constanța pe FlorideLux.ro:
  1. Ofertă bogată de produse pentru toate preferințele – pe FlorideLux.ro ai la dispoziție mii de produse disponibile în Constanța cu livrare în aceeași zi, în doar câteva ore. Astfel, poți comanda online foarte simplu buchete de flori, coșuri cu flori, aranjamente florale, trandafiri criogenați, cutii cu flori, flori la ghiveci dar și cadouri potrivite pentru fiecare ocazie specială din viața ta. Prețurile încep de la 59 de lei și cresc în funcție de complexitatea aranjamentului, FlorideLux.ro putând onora și comenzi personalizate, la cererea clienților. De asemenea, disponibilitatea se poate verifica instant, în pagina de produs.
     
  2. Echipa de floriști FlorideLux.ro te ajută pentru alegerea perfectă – cu o vastă experiență în domeniu, echipa FlorideLux este pregătită oricând să-ți ofere consultanță dacă ești în căutarea unui cadou deosebit, punând întotdeauna accent pe calitate și profesionalism. Indiferent cum alegi să comanzi, prin website, e-mail, telefonic sau chiar WhatsApp, Skype ori Facebook, comanda este rapid recepționată de un operator care te poate ajuta în cazul în care nu ești hotărât sau ai nevoie de mai multe informații. Toți operatorii FlorideLux au pregătire în floristică și îți pot oferi sfaturi în timp util și oferte pentru produsele personalizate.
     
  3. Livrare rapidă, în doar câteva ore – printre cele mai importante avantaje pe care le oferă FlorideLux.ro se numără livrarea rapidă oriunde în județul Constanța, într-un interval foarte scurt de timp de numai câteva ore sau la data dorită, de luni până duminică. Pentru orașul Constanța, serviciul de livrare este gratuit, iar în orice alte localități din județ costul transportului începe de la 25 lei. Acesta este calculat în pagina de produs și este afișat instant, odată cu disponibilitatea. De asemenea, FlorideLux.ro oferă serviciul de livrare directă, cunoscut în străinătate drept Hand Delivery, care potențează efectul surprizei asupra persoanei pe care vrei să o surprinzi.
  4. Atenție la fiecare detaliu – obiectivul FlorideLux.ro se traduce prin atenția acordată fiecărei comenzi și dorința de a fi mereu aproape de clienții noștri oferindu-le cele mai bune servicii. De aceea, la FlorideLux.ro vei găsi întotdeauna buchete cu flori unice, importate din toate colțurile lumii, la cele mai bune prețuri, concepute printr-un proces de manufactură foarte atent care garantează calitatea și prospețimea acestora. De asemenea, aranjamentele și buchetele vor fi însoțite întotdeauna de o felicitare de lux care va avea imprimat mesajul dorit. Și, foarte important, felicitarea se află într-un plic închis, astfel încât doar persoana căreia îi sunt adresate florile să citească mesajul.
     
  5. Creativitate și calitate – prin serviciile sale, FlorideLux.ro aduce un nou concept pe piața de floristică din Constanța, care îmbină profesionalismul, creativitatea și calitatea aranjamentelor florale, dublate de atenția acordată nevoilor și cerințelor clienților. În Constanța, FlorideLux.ro livrează din centrul propriu, unde realizează buchete și aranjamente proaspete cu livrare direct destinatarului.
###
 
Grupul FlorideLux are o experiență de peste 19 ani în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro - florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare în peste 12.000 de localități din România.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii