Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Campania „Detector pentru viață”, ajunsă la final (FOTO)

ro

14 May, 2024 12:11 494 Marime text
 Campania „DETECTOR PENTRU VIAȚĂ” ajuns la final Campania „DETECTOR PENTRU VIAȚĂ” prin care Departamentul pentru Situații de Urgență împreună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cu sprijinul E.ON și Delgaz Grid, a ajuns la final în județul Tulcea.

În aproape 40 de localități din 15 comune ale județului Tulcea au fost instalate 375 de detectoare de fum și 125 de monoxid de carbon în locuințele persoanelor care prezentau un risc crescut la incendii ori intoxicare cu monoxid de carbon, transmite ISU Delta Tulcea. 

Peroanele beneficiare acestor dispozitive au fost informate cu privire la pericolul pe care îl reprezintă sursa de încălzire pe care o au în locuință, riscul la care se expun în cazul degajărilor de fum, dar și a unei întrețineri deficitare a coșurilor de fum, supraîncărcarea sobelor și depozitarea materialelor ușor inflamabile în proximitatea acestora.

Potrivit sursei citate, de asemenea, salvatorii tulceni le-au explicat și modul în care aceste detectoare funcționează și cum trebuie să acționeze în momentul în care alarma este declanșată. „DETECTOR PENTRU VIAȚĂ” este parte a parteneriatului „Împreună pentru siguranță” realizat în scopul conștientizării și educării populației cu privire la manifestarea riscului la incendiu.

Astfel, prin campania Detector pentru Viață” E.ON și DELGAZ Grid a donat la nivel național Departamentului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon, județului Tulcea revenind-ui 500 dintre acestea care au fost instalate în aproape 400 de locuințe.


foto: ISU Delta Tulcea 


Citește și:

Intervenția în situația producerii unui incendiu la Judecătoria Tulcea-Tema unui exercițiu de antrenament organizat de Jandarmeria Tulcea (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii