Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Exerciţii militare în Poligonul din Babadag; trafic restricţionat pe DJ 222

ro

02 Sep, 2024 15:53 161 Marime text
Poligonul Babadag. Foto: CJ Tulcea
 
  • Traficul autovehiculelor pe drumul judeţean 222 între satele tulcene Enisala şi Sălcioara este restricţionat, începând de luni, în contextul unor exerciţii militare organizate în Poligonul din apropierea oraşului Babadag.

Traficul autovehiculelor pe drumul judeţean 222 între satele tulcene Enisala şi Sălcioara este restricţionat, începând de luni, în contextul unor exerciţii militare organizate în Poligonul din apropierea oraşului Babadag, a informat Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea.

Exerciţiile vor dura până la finele lunii, se vor desfăşura în zilele lucrătoare ale săptămânii, între orele 9,00 şi 24,00, iar tragerile se vor executa cu muniţie de război ziua şi noaptea, pe intervale de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele, aşa încât circulaţia pe tronsonul Enisala-Sălcioara al drumului judeţean 222 va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere.

„Pentru buna desfăşurare a activităţilor în perioada şi la intervalele orare mai sus menţionate, recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulaţie între localitatea Babadag şi localitatea Sălcioara ruta: Babadag - DN 22 - localitatea Ceamurlia de Jos - localitatea Jurilovca - DJ 222 - localitatea Sălcioara şi retur. Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare”, se menţionează în anunţul transmis de CJ Tulcea.


Potrivit sursei citate, accesul poligonului se va face doar cu aprobarea şefului pazei poligonului, iar pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru Luptă „Babadag” la telefon 0240.562.805.



Citește și:
Ce societate se va ocupa de reabilitarea Grădiniței din Comuna Luncavița, județul Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii