Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Festivalul Ivan Patzaichin se va desfășura între 6-10 septembrie 2024

ro

03 Sep, 2024 17:33 163 Marime text
Festival Ivan Patzaichin-afiș/ Sursa foto: Facebook



 
În perioada 6-10 septembrie 2024 se va desfășura la Tulcea - Festivalul Ivan Patzaichin, unul dintre evenimentele  organizate  în memoria lui Ivan Patzaichin și a dragostei sale nemărginite pentru Delta Dunării.
 
Evenimentul se desfășoară astfel, între 6-7 septembrie 2024, la Tulcea - conferința națională a Punctelor Gastronomice Locale (PGL), târgul PGL-urilor, competiții și plimbări pe Lacul Ciuperca, ateliere de educație alternativă pentru copii, proiecții de filme în aer liber, concerte.

În perioada 8-10 septembrie - Caravana Apele Unite ale României - o tură de vâslit în Delta Dunării, de la Tulcea la Mila 23.
 
Accesul la festival este gratuit.
 
Festivalul Ivan Patzaichin - Rowmania este un festival anual, la Tulcea, care onorează memoria marelui Ivan Patzaichin și care activează pentru protejarea naturii, a patrimoniului hidrografic și a biodiversității, pentru educarea copiilor și adulților cu privire la valoarea capitalului natural și cultural, pentru promovarea principiilor sustenabilității și a turismului responsabil, pentru demonstrarea beneficiilor mișcării în aer liber și a sporturilor pe apă, și pentru încurajarea comunităților să își valorifice atuurile și multiculturalitatea.
 
Festivalul este organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, împreună cu Primaria Municipiului Tulcea și Consiliul Județean Tulcea.
 
 
 
Citește și
Când va fi inaugurat ansamblul memorial Ivan Patzaichin construit pe faleza municipiului?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii