Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Polițiștii împart bucurii copiilor. Fiecare dintre noi poate fi în această perioadă un Moș Crăciun pentru un alt suflet!

ro

16 Dec, 2021 15:59 1152 Marime text

În această săptămână polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, și-au luat în serios rolul de spiriduși ai Moșului, și-au umplut ,,sacul” cu daruri și au adus bucurie în sufletele copiilor de la Centrul Multifuncțional ,,SOFIA” din municipiul Tulcea.





Emoția din ochii copiilor a pătruns adânc în sufletele polițiștilor, care au plecat cu promisiunea că vor reveni cât mai curând la aceștia.


Comunicatul oficial pus la dispoziție de IPJ Tulcea 




Apropierea cu pași repezi a sărbătorilor de iarnă îi determină pe copii să fie cât mai cuminți în așteptarea darului de la Moș Crăciun.




În acest sens, în această săptămână polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, și-au luat în serios rolul de spiriduși ai Moșului, și-au umplut ,,sacul” cu daruri și au adus bucurie în sufletele copiilor de la Centrul Multifuncțional ,,SOFIA” din municipiul Tulcea.




Emoția din ochii copiilor a pătruns adânc în sufletele polițiștilor, care au plecat cu promisiunea că vor reveni cât mai curând la aceștia.




Facem apel către cetățenii binevoitori să se lase pătrunși de spiritul sărbătorilor și să împartă bucuria și bunătatea cu cei din jur!





Nu uitați!




Fiecare dintre noi poate fi în această perioadă un Moș Crăciun pentru un alt suflet!


Sursa foto: IPJ Tulcea 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii