Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a lovit intenționat cu mașina o femeie pe strada Arcului din Constanța

ro

10 Oct, 2024 15:09 274 Marime text
Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
În data de 9 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 67 de ani.
 

Urmare a sesizării din data de 9 octombrie a.c., privind producerea unui accident rutier, în municipiul Constanța, din care a rezultat vătămarea corporală a unei femei, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au continuat cercetările, pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor care au condus la eveniment, a precizat IPJ Constanța.

 
Astfel, s-a stabilit că un bărbat, de 67 de ani, ar fi surprins și accidentat, cu intenție, o femeie care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers cu vehiculul, pe strada Arcului.
 
Victima a fost transporată la spital pentru îngrijiri medicale.
 
În urma probatoriului, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au întocmit formular de evaluare a riscului, întrucât s-a stabilit că victima ar fi avut o relație de concubinaj cu conducătorul auto.
 

În urma evaluării, a rezultat faptul că există risc iminent și a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care s-au stabilit măsuri de protecție a persoanei vătămate. Bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a încheiat sursa citată.

 
În cursul zilei de astăzi, 10 octombrie, acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere legale.


Citește și:
Descinderi la Constanța la persoane bănuite de delapidare! Ce au stabilit polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii