Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a sunat la Poliție să anunțe decesul fiului său de șase ani. Cum au găsit oamenii legii copilul

ro

04 Feb, 2022 19:58 1855 Marime text

Un bărbat din comuna Brădeni, județul Sibiu, a sunat în vineri dimineață, 4 februarie, la Poliție, în jurul orei 09:30, pentru a anunța moartea fiului său în vârstă de șase ani.



Ajunși de urgență la adresa indicată, polițiștii au găsit corpul copilului decedat întins pe un pat.



”La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 09:30, prin apel 112, un bărbat din localitatea Brădeni a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat”, au confirmat pentru Turnul Sfatului reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Din primele informații, se pare că trupul copilului ar avea urme de violență, însă este prea devreme pentru a se trage vreo concluzie legată de cauzele morții. În aceste condiții, tatăl băiatului a fost primul audiat.


”De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată, unde, într-o cameră a locuinței, pe un pat, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui copil, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului.


În prezent, tatăl copilului este audiat cu privire la cele constatate de echipa de cercetare”, mai spun polițiștii din Sibiu.


Trupul copilului a transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.


Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Se fac cercetări pentru stabiliriea situației de fapt și încadrarea juridică a faptei, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Foto Facebook/ Poliția Română

Sursa turnulsfatului.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii