Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din județul Constanța, sub control judiciar pentru 60 de zile pentru comiterea mai multor infracțiuni

ro

02 Oct, 2024 12:26 224 Marime text
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
În data de 1 octombrie 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 44 de ani.

Potrivit unui comunicat din partea IPJ Constanța, bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Ieri, 1 octombrie 2024, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, mai transmite sursa citată.

Reamintim că, la data de 30 septembrie 2024., bărbatul ar fi fost depistat în timp ce conducea un autoturism,  în satul Viișoara, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având permisul de conducere anulat. 

Șoferul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, unde a refuzat  recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, dar a fost de acord cu recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a consumului de substanțe interzise.
 

Citește și:
Un bărbat fără permis de conducere, băut și posibil drogat, prins de polițiști în Viișoara din județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii