Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ghid turistic digital a fost lansat - „Tu și Tulcea”. În ce constă aplicația?

ro

11 Jul, 2024 17:29 486 Marime text


Sursa foto: Facebook




 
  • Astăzi a fost lansată aplicația de mobil „Tu și Tulcea”, un ghid turistic digital care pentru cei care vor să exploreze cele mai frumoase locuri din Tulcea și împrejurimi.
 
Aplicația „Tu și Tulcea”, destinată turiștilor și tulcenilor, poate fi descărcată începând de azi. Lansarea a avut loc astăzi, la Satul Pescăresc, în cadrul unui eveniment organizat de Organizația de Management al Destinației (OMD) Municipiul Tulcea.
 
Ce poate fi  găsit în aplicație?
 
Atracții turistice și obiective importante, informații utile despre cazare,, restaurante, cafenele și pub-uri, evenimente și activități din municipiu și județ.
 
De asemenea, aplicația mai dispune și de funcționalități interactive, cum ar fi recenzii, notificări în timp real și multe altele.
 
Aplicația este disponibilă gratuit în Google Play și App Store și poate fi descărcată de pe acest link: https://tusitulcea.app.link/download.
 
Totodată, mai dispune și de o versiune web pe www.tusitulcea.ro
 
 
 

Citește și
 Sofvi Construct Instal SRL, Tehno-Edil AMF SRL și Domarcons SRL reabilitează străzile din Sarichioi. Contract peste 20 de milioane de lei (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii