Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou magazin Kaufland se deschide joi, în județul Constanța! Iată unde

ro

19 Jun, 2024 16:47 16552 Marime text
Kaufland România își consolidează prezența în sudul litoralului prin deschiderea celui de-al doilea magazin în municipiul Mangalia. Prin această investiție, compania creează 70 de noi locuri de muncă în economia locală și atinge pragul de 180 de magazine în rețeaua națională.


Situat pe strada General Vârtejanu, Nr. 1, noul hipermarket are o suprafață totală de circa 5.000 mp, dintre care peste 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare. Acesta se distinge de alte magazine din rețea printr-un design inovator și sustenabil, având un acoperiș verde cu o suprafață de 2765 mp și perete verde din plante agățătoare care acoperă peste 500 mp, pe două dintre fațadele magazinului. Aceste elemente contribuie la reducerea amprentei de carbon a clădirii, îmbunătățirea calității aerului și crearea unui mediu plăcut pentru comunitatea locală.

Magazinul se va deschide pentru public joi, 20 iunie, și va funcționa zilnic între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, și între 08:00-20:00 duminica. Cu ocazia inaugurării, clienții vor fi întâmpinați în magazin cu promoții speciale la produse alimentare și nealimentare, în limita stocului disponibil. Printre produsele aflate la reducere se numără: ceafă de porc fără os, la 21,99 lei/kg, preț redus de la 29,99 lei, detergent lichid Lavandera, 4,5 litri, la 45,99 lei, preț redus de la 73,99 lei, precum și întreaga gamă de accesorii auto, redusă cu 30%.  

Amintim că în 2022, Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Branșament apă, racord canalizare menajeră și conductă de refulare ape pluviale – Teren cu N.C. 112685 (+hypermarket)”, str. General Vârtejanu nr. 1, 1C, 1D, 1A – lot 1, 1A – lot 3 si 1F, in judeţul Constanţa, mun. Mangalia, str. General Vartejanu nr. 1, 1C, 1D, 1A – lot 1 si 3, 1F.

Amintim că în octombrie 2021, APM Constanța a dat undă verde pentru viitorul magazin Kaufland din Mangalia. Este vorba de proiectul „Construire hypermarket cu parter înalt+etaj parțial(P+1EP) și galerie comercială, pentru comercializare produse alimentare și nealimentare, copertină metalica umbrire parcare, amplasare construcții anexe (container bufet și spații de servire, container reciclare, port trafo, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, copertină cărucioare), amplasare panouri publicitare(totem și pilon), amenajări exterioare în incintă (platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), instalații interioare și rețele/lucrări tehnico-edilitare, amenajare împrejmuire teren, accese rutiere și pietonale și racorduri la drumurile publice, organizare de șantier, stații încărcare vehicule electrice, branșamente utilitare”, cu respectarea reglementarilor urbanistice mentionate in cuprinsul certificatului de urbanism, propus a fi amplasat în Mun. Mangalia, str. General Vârtejeanu nr. 1, 1C, 1D, 1A – lot 1, 1A – lot 3 si 1F,  județul Constanța.  
 
Pentru acest amplasament a fost emis, de către Primăria Municipiului Mangalia Certificatul de Urbanism nr. 405 din 25.06.2021 pentru „Construire hypermarket cu parter înalt+etaj parțial(P+1EP) și galerie comercială, pentru comercializare produse alimentare și nealimentare, copertină metalica umbrire parcare, amplasare construcții anexe (container bufet și spații de servire, container reciclare, port trafo, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, copertină cărucioare), amplasare panouri publicitare(totem și pilon), amenajări exterioare în incintă (platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), instalații interioare și rețele/lucrări tehnico-edilitare, amenajare împrejmuire teren, accese rutiere și pietonale și racorduri la drumurile publice, organizare de șantier, stații încărcare vehicule electrice, branșamente utilitare”.
 
Valoarea investiției este de aproximativ 24.762.000 lei, iar perioada de implementare este de 24 de luni.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce pași s-au mai făcut pentru construirea unui nou hipermarket Kaufland la Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii