Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un nou mesaj Ro-Alert în cazul copiilor din Mereni, județul Constanța dispăruți de câteva zile de acasă

ro

27 Jul, 2024 12:22 1611 Marime text
Un nou mesaj Ro-Alert a fost transmis astăzi în cazul celor patru copii din județul Constanța dispăruți de câteva zile de acasă. 

Locuitorii sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze dispeceratul IPJ Constanța dacă îi văd pe cei patru copii. 

Amintim că, polițiștii din cadrul IPJ Constanța desfășoară în continuare căutări pe raza tuturor stațiunilor ale litoralului,dar și în localitățile din proximitatea adresei de domiciliu pentru identificarea celor patru copii, dispăruți de la locuința din Mereni din data de 23 iulie.

Potrivit IPJ Constanța, momentan nu sunt alte date cu privirea la cei 4 minori. 

Cu toate că minorii plecaseră din data de 23 iulie de la domiciliul din localitatea Mereni, părinții acestora au cerut ajutorul oamenilor legii abia după trei zile. 

Reamintim că, La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorilor ȘAIP GELIL, de 7 ani, ȘAIP SERDAL, de 9 ani, ȘAIP BARAN, de 10 ani și MEMET EZEN de 12 ani, toți din localitatea Mereni, județul Constanța.

La data de 23 iulie a.c., minorii au plecat împreună, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Semnalmente:

ȘAIP GELIL are 1,10 m înălțime, 20 de kilograme, ochi căprui, păr blond. Acesta purta, la momentul plecării, tricou și pantaloni de culoare neagră. 

ȘAIP SERDAL are 1,30 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală. 

ȘAIP BARAN are 1,45 m înălțime, ochi căprui, păr blond, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un tricou albastru și pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră.

MEMET EZEN are 1,50 m înălțime, ochi căprui, păr șaten, fața ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un bluzon negru cu imprimeuri și pantaloni gri.


Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364. 

Polițiștii IPJ Constanța au transmis și seara trecută un mesaj RO-Alert pentru a semnala dispariția copiilor.


UPDATE 

 Au fost depistați toți cei patru minori, nu au fost victimele unor infracțiuni, transmite IPJ Constanța.  


Citește și: 

Alertă în județul ConstanțaCei patru copii dispăruți de câteva zile de acasă, de negăsit. Polițiștii continuă verificările
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii