Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou parteneriat important pentru UNPR-RSE Semnarea unui protocol de colaborare cu oamenii de afaceri din Coreea de Sud

ro

04 Sep, 2024 09:40 219 Marime text
Daniel Constantin Moraru, sursă foto - UNPR RSEUniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Sud-Est va semna un protocol de colaborare cu Busan Venture Business Association din Busan, Republica Coreea, în cadrul unui eveniment de importanță majoră pentru mediul de afaceri, ce va avea loc pe 9 septembrie 2024.
 
Daniel Moraru, președintele UNPR – RSE:
Semnarea acestui protocol reprezintă continuarea procesului nostru de construire a unei rețele economice moderne și interconectate. Colaborarea cu Busan Venture Business Association ne permite să ne inspirăm din inovațiile tehnologice de vârf din Republica Coreea, oferind astfel noi perspective pentru dezvoltarea antreprenoriatului în regiunea noastră. Acest parteneriat deschide noi oportunități de afaceri pentru companiile din comunitatea noastră, stimulând schimburile de idei, tehnologii și infrastructură între România și Coreea de Sud.”.
 
În România este așteptat Mr. Sim Sooljin, Chairman al Busan Venture Business Association, care va semna protocolul din partea coreeană. Fondată în urmă cu 19 ani, Busan Venture Business Association a devenit, sub conducerea lui Mr. Sim Sooljin, un hub central pentru afacerile de tip venture din regiunea Busan, sprijinind dezvoltarea acestora prin proiecte de suport managerial, marketing, financiar și schimb de tehnologie. Acesta va fi însoțit de o delegație de reprezentanți și oameni de afaceri coreeni.
 
România va fi reprezentată de Ioan Lucian, președintele UNPR, și de Daniel Moraru, președintele UNPR Regiunea Sud-Est. Momentul semnării va avea loc în prezența unor importante oficialități care și-au anunțat participarea.
 
Evenimentul marchează un pas semnificativ în direcția dezvoltării economice comune, evidențiind potențialul României și capacitatea de a dezvolta business-uri cu unii dintre cei mai valoroși oameni de afaceri din lume.
 
Pentru UNPR-RSE acesta este a doua colaborare importantă, după ce în luna iunie a semnat un prim protocol, cu Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina.

 
Evenimentul este programat să aibă loc în data de 9 septembrie, la ora 19:00, la Hotel Opera (stațiunea Mamaia, județ Constanța).

Citește și

Daniel Moraru „Am inițiat discuții în vederea preluării unui pachet de acțiuni la Farul Constanța“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii