Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pas în realizarea parcării etajate din zona Km 4-5. Anunțul Primăriei Constanța

ro

02 Sep, 2024 17:35 197 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaMUNICIPIUL CONSTANŢA, titular al proiectului: „Elaborare documentație tehnico-economică (Studiu de Fezabilitate) în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Elaborare documentație tehnico-economică (Studiu de Fezabilitate) în vederea edificării de parcări publice supraetajate în municipiul Constanța” propus a fi amplasat în mun. Constanța, str. Progresului – zona km 4-5.

Potrivit Primăriei Constanța, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 13:00 precum și la adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește și: 

Încă o parcare supraetajată, în Tomis Nord, Constanța! Iată unde vrea Primăria să o construiască
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii