Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur candidat a promovat proba scrisă a concursului pentru funcția de secretar al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

08 May, 2023 15:32 3126 Marime text
Astăzi a avut loc proba scrisă pentru funcția de secretar al municipiului Constanța. 

Dosarele de înscriere pentru concursul de ocupare a funcției vacante de secretar al municipiului Constanța s-au depus în perioada 05.04-24.04.2023.

Potrivit site-ului municipalității au fost admise patru dosare de candidatură.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 08.05.2023 de la ora 10.00, iar interviul candidaților admiși în data de 10.05.2023, ora 14.00 la sediul Primăriei municipiului Constanța.

Comisia de concurs în vederea organizării concursului de promovare pentru ocuparea pe durata nedeterminată este condusă de Ani Viorica Merlă, director executiv, Direcția de Dezvoltare și fonduri europene din cadrul municipalității.

Au candidat: Georgiana Gospodaru, șefa biroului Agricol din cadrul Primăriei Constanța, Fulvia Dinescu, secretar cu delegare al municipiului Constanța,  Caterina Diamandescu, sotia avocatului Octavian Gabriel Diamandescu, fost consilier juridic în Primăria Constanța și Răzvan Constantin Iacob, jurist în cadrul Compartimentului Secretariat și Registratură Generală, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică a Consiliului Județean Constanța.

Singurul candidat rămas în concurs este  Fulvia Antonela Dinescu cea care din 9 noiembrie 2022 a preluat din dispoziția primarului Vergil Chițac, atribuții de secretar delegat al municipiului Constanța.

Potrivit rezultatelor afișate de Primăria Constanța, unul dintre candidați s-a retras. Este vorba despre Răzvan Constantin Iacob, jurist în cadrul Compartimentului Secretariat și Registratură Generală, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică a Consiliului Județean Constanța iar alți doi nu au obținut notă de trecere, vezi secțiunea „documente".

Rezultatul probei scrise poate fi contestat în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor.

Proba de interviu va avea pe pe 10.05.2023 începând cu ora 14.00 la sediul Primăriei Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii