Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un tânăr din Mangalia, dat dispărut, după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook - „V-am iubit pe toți și v-am respectat cât și cum am știut”

ro

28 Oct, 2024 14:48 2566 Marime text
Ionuț Cătălin, Sursa foto: Facebook/Ionuț Cătălin

 
Un bărbat a fost dat dispărut, iar comunitatea online s-a mobilizat pentru a-l găsi. Dispariția lui a fost anunțată pe rețelele de socializare, unde mai multe persoane au început să distribuie mesaje și fotografii, exprimându-și îngrijorarea și cerând ajutorul publicului pentru a-l găsi cât mai repede.

Numeroase persoane au răspuns la apel, distribuind postările pentru a ajuta ca mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni. Apropiații spun că lipsa lui este neobișnuită și fac apel ca oricine deține informații despre locul în care s-ar putea afla să contacteze autoritățile.

Într-una dintre postări, o persoană scrie:
„ANUNȚ - persoană dispărută!

Nume: Ionuț Cătălin Fasole
Ultima locație cunoscută: Mangalia, jud. Constanța
Ultimul loc de muncă: Polox Limanu
Locuri de muncă anterioare: Romstal Mangalia
Persoana dispărută este domiciliată în Limanu și nu a mai fost văzută din data de 27, ora 01:30. Toate organele competente au fost anunțate, iar familia și apropiații sunt extrem de îngrijorați.
Informații suplimentare:
Acesta conducea un autoturism marca Mercedes cu nr. de înmatriculare CT87KNG.

Contact:
Dacă aveți informații despre locul în care s-ar putea afla sau alte detalii relevante, vă rugăm să contactați de urgență poliția sau familia.
Distribuiți, vă rugăm!”

Îngrijorător este faptul că, băiatul postase în urmă cu două zile, un mesaj  pe pagina sa de Facebook, mesaj care ar părea să fie de adio. 

„V-am iubit pe toți și v-am respectat cât și cum am știut. Să mă iertați!”, scria Ionuț Cătălin pe pagina de socializare.



Militarii din cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 28 octombrie 2024 , în zona Portului Mangalia, întrucât acolo unde s-a semnalat o posibilă persoană înecată.

Se pare că ar fi vorba de Ionuț Cătălin, băiatul dispărut care a postat pe contul său un mesaj de adio, după care nu a mai fost de găsit.
 

UPDATE:

În urma cautarilor , a fost găsită o mașină răsturnată sub apă.

Mașina a fost extrasă din apă, la interior fiind găsită o persoana de sex masculin.

UPDATE 2

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a transmis că, la data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un barbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi amenințat că-și va lua viața.

Polițiștii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum și a autoturismului cu care
acesta obișnuia să circule.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că un autoturism ar fi sărit în apele mării, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 01.56, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada Portului și insulița Mangalia.

La acest moment, scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila intervin în zona Portului Mangalia, pentru a scoate la suprafaţă trupul neînsufleţit al unui bărbat care se afla în vehiculul sus-menționat și stabilirea identității acestuia.


Citește și:
UPDATE Știri ConstanțaPersoană posibil înecată, în zona Portului Mangalia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii