Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” Constanța caută firmă care să elaboreze studiul de fezabilitate pentru două obiective de investiții (DOCUMENT)

ro

30 Jul, 2024 11:47 224 Marime text


Universitatea „Ovidius” Constanța organizează pe data de 1 august 2024 o licitație pentru a atribui două contracte ce conțin servicii de elaborare SF (studiu de fezabilitate) pentru două obiective de investiții. Este vorba despre: 1. Extinderea infrastructurii educaționale Învățământ superior de specializare inteligentă – IT&C UOC și 2. Extinderea infrastructurii educaționale Învățământ superior de specializare inteligentă – turism, agro – alimentar și biotehnologii UOC.
 
În urma finalizării achiziției se vor încheia două contracte distincte pentru fiecare dintre cele 2 SF-uri.
 
Valoarea achiziției este estimată la 200.000 de lei, câte 100.000 de lei pentru fiecare SF elaborat.
 
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut ofertat pentru elaborarea celor 2 SF-uri (pachet), în condițiile respectării integrale a cerințelor tehnice și condițiilor impuse de către autoritatea contractantă.
 
Autoritatea contractnată precizează că ofertele transmise pe 1 august 2024, după ora 16:00, nu vor fi luate în considerare.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
Universitatea „Ovidius” Constanța caută firmă care să se ocupe de instalația de încălzire a căminelor și a cantinei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii