Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNTOLD 2024 În ce zi vor urca pe scena principală Lenny Kravitz și Swedish House Mafia

ro

01 Aug, 2024 13:18 149 Marime text
UNTOLD 2024
În fiecare an, sute de mii de fani și peste 250 de artiști naționali și internaționali scriu împreună un alt capitol din cea mai frumoasă experiență de festival. În acest an, tărâmul magic UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume, își va deschide porțile în perioada 8-11 august.

Experiențele oferite fanilor vor fi memorabile la fiecare scenă din perimetrul festivalului, pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

JOI, 8 AUGUST, fanii UNTOLD se vor bucura de show-urile unor artiști și DJ care vor ajunge pentru prima dată pe Cluj-Arena: Louis Tomlinson, Tom Grennan, alături de Purple Disco Machine și duo-ul Blasterjaxx. 

Pe scena principală, în prima zi a festivalului UNTOLD, vor mai urca Irina Rimes, Steve Aoki, Timmy Trumpet și Partydul Kiss FM.
LEGENDA POP ROCK LENNY KRAVITZ VA AVEA UN SHOW LIVE MEMORABIL PE SCENA PRINCIPALĂ UNTOLD, VINERI, 9
AUGUST.

A doua zi de UNTOLD va fi plină de magie și riff-uri de chitară, cu una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii festivalului pentru cea de-a 9-a ediție: Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive la categoria „Best Male Rock Vocal Performance”.

Lineup-ul de la mainstage este completat de Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Zerb, Vama și Almud.

SÂMBĂTĂ, 10 AUGUST, Sam Smith care va ajunge pentru prima dată în România. Britanicul are în palmares un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy la cele mai importante categorii: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year, dar și unul dintre cele mai apreciate act-uri din muzica electronică, trio-ul Swedish House Mafia, parte din lineup-ul stelar al celei de-a 9-a ediții a festivalului UNTOLD. 

Alături de aceste nume mari, în a treia zi a festivalului, pe Cluj-Arena vor ajunge Salvatore Ganacci, Jax Jones, Tujamo, Jaxomy, Arcadia by Fehrplay. Organizatorii UNTOLD au pregătit un show special cu Marius Moga & Friends.

VEZI SHOW-UL SPECIAL PREGĂTIT DE BURNA BOY, CEL MAI MARE ARTIST AFROBEAT, PENTRU UNTOLD

DUMINICĂ, 11 AUGUST, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD va oferi fanilor un show total al nigerianului Burna Boy, singurul artist african care a avut două evenimente sold-out, doi ani la rând, pe London Stadium. 
  
Martin Garrix, unul dintre DJ-ii care domină cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Acesta este lineup-ul pe zile:

Joi, 8 August: Carl Cox (Hybrid Live Set), Black Coffee, Prâslea, Marwan Dua, Akos.

Vineri, 9 August: Solomun, Sara Bluma, Peredel, Cezar, Mihigh, Poltom.

Sâmbătă, 10 August: Stephan Bodzin, SIT, Grigoré, Priku b2b Arapu, Charlie.

Duminică, 11 August: FISHER, Gordo, Nusha, Mahony, Deaf Jules, Persic.

Festivalul UNTOLD are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. 



Citește și:

Untold 2024 - Sistem de plată, check-in și acces la festival

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii