Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE CFR Circulație feroviară, oprită temporar în urma fenomenelor meteo extreme (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

04 Jun, 2024 16:58 572 Marime text
Sursa foto: CFR SA

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linia CF Beclean pe Someș - Deda) pentru îndepărtarea unor arbori rupți de vând și căzuți pe linia de contact.

Reprezentanții companiei  transmit că personalul feroviar al SRCF Cluj intervine la această oră cu două drezine pantograf între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linie simplă) pentru tăierea copacilor prăbușiți și, totodată, pentru restabilirea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Până la finalizarea intervențiilor și retragerea drezinelor pantograf din linie curentă, trenurile de călători R 10635 (Bistrița Nord - Cluj Napoca) care aparține operatorului privat Interregional Călători și Regio 4371 (Bistrița Nord - Cluj Napoca), respectiv R 4105 (Bistrița Nord - Cluj Napoca), care aparțin operatorului național CFR Călători, sunt oprite temporar în halta Șintereag.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Cluj depune toate eforturile pentru redeschiderea liniei și reluarea circulației în cel mai scurt timp.”, a transmis CFR SA.

UPDATE

16:58 Compania CFR SA a anunțat că circulația a fost reluată. 



Citește și:
CFR a prezentat vagoanele modernizate din fonduri proprii - Mobilier nou, fotolii cu spătare rabatabile asemenea celor din avion (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii