Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzina IMUM Medgidia se vinde cu peste 3 milioane de euro. Lichidatorul judiciar anunță o serie de licitații (DOCUMENT)

ro

13 Jun, 2024 15:07 785 Marime text
  • Mai multe bunuri care aparțin societății I.M.U.M. SA Medgidia vor fi vândute la licitație.
  • Este vorba despre un teren în suprafață de 246.911 mp și 73 de construcții în suprafață totală construită la sol de 82.122 mp.
  • I.M.U.M. SA Medgidia este deținută de Autoritatea de Valorificarea Activelor Statului (AVAS), S.I.F. Transilvania SA, Emin Ozyasar, Radu Constantin, Omer Dede, Serdar Elhuseyni și Listă Acționari PF.
  • Licitațiile vor începe pe data de 14 iunie.
 
Lichidatorul judiciar al I.M.U.M. SA Medgidia vinde prin licitaţie publică cu strigare organizată în fiecare zi de vineri, imobilul Uzina IMUM.
 
Astfel, a anunțat organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru valorificarea unor bunuri care aparțin societății. Este vorba despre un teren în suprafață de 246.911 mp și 73 de construcții în suprafață totală construită la sol de 82.122 mp.
 
Valoarea terenului situat în municipiul Medgidia, strada Independenţei, nr. 12, judeţul Constanţa, este de 15.033.454 lei, fără TVA (3.020.464,12 euro).  Licitațiile vor începe pe data de 14 iunie.
 
 
Despre I.M.U.M. SA Medgidia
 
IMUM (Înteprinderea Metalurgică de Utilaje Medgidia) este o companie producătoare de utilaje agricole și de transport din România. Compania deține o suprafață de producție de 36 de hectare și are acces la magistralele feroviare, la drumurile naționale și europene și la Canalul Dunăre-Marea Neagră.
 
Înființată în anul 1991, I.M.U.M. SA Medgidia are sediul social pe strada Independentei, Nr. 12, Medgidia, Județul Constanța și se ocupa de fabricarea masinilor si utilajelor pentru agricultura si exploatari forestiere.
 
La aceeași adresă se mai află sediile sociale ale: Atranoiu C. Elena - Cabinet de Avocat, Sindicatul Liber IMU Medgidia, Casa de Ajutor Reciproc din S.C.- IMU Medgidia,  Metalica Medgidia SA,  Sindicatul Liber din Metalica Medgidia SA,  Asociatia Salariatilor IMUM.
 
I.M.U.M. SA Medgidia este deținută de Autoritatea de Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu 60,8302 % din capitalul social, S.I.F. Transilvania SA, cu 22,4859 % din capitalul social, Emin Ozyasar, Radu Constantin, Omer Dede, Serdar Elhuseyni, acționari cu 13.3765% din capitalul social și Listă Acționari PF, cu 3.31% din capitalul social.
 
Rominsol I.P.U.R.L. este lichidator judiciar, Debu Marian Virgiliu și Balan Radu - administratori speciali.
 
Potrivit termene.ro, S.I.F. Transilvania SA mai este acționar în  C.N.M.Petromin SA,  Construcții Feroviare SA și Midex SA.
 
Bălan Radu este asociat unic și administrator în Business Organization SRL.
 
La rândul său, Debu Marian Virgiliu este fondator și cenzor în Levromax SA,  Agromec Iclod SA și administrator special în Rulmentul SA.
 
Rominsol I.P.U.R.L. este lichidator judiciar al Pigalcom SA  Tulcea,  administrator judiciar în Borgo Company SRL,
lichidator judiciar în Antrepriza de Construcții Hidrotehnice SA, Con Impex Company SRL,  Inter Meridian Tur SRL,  Romedica SRL, Esben SRL,  Eltan Prod SRL,  Migioprod SRL,  Marlexcom SRL,  Vinuri Dobrogene SRL,  Rultrade SRL,  Stimax Prod SRL, Emvetrans SRL,  Himalaya SRL,  Virtigocons SRL, Mag - Impex SRL, Lucii-A SRL,  Publicom SRL,  Rivmar Transport Services SRL,  Agroindustrială Dealu Tulcea SA.
 
În 2022, IMUM SA cu 2 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.200 lei și un profit de 204.918 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul publicat de lichidatorul judiciar.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PUZ iniţiat de Carla Col Imob SRL pentru un teren situat în zona industrială - IMUM din Medgidia (document)


O firmă din Constanța a obținut contractul pentru amenajarea parcului de agrement și recreere „IMUM" în municipiul Medgidia (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii