Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru România! Ce loc ocupă țara noastră într-un clasament întocmit de cel mai mare site de turism din lume

ro

28 Jun, 2024 20:46 486 Marime text
Foto: PixabayCel mai mare site de turism din lume ”The Conde Nast Traveller” a alcătuit topul celor mai bune țări de vizitat pentru anul 2024, iar România a prins locul 3 pe podium cu un scor de 94 de puncte. Pe primul loc se află Irlanda cu 94,5 puncte și pe locul 2 Slovenia cu 94,18 puncte, conform stiripesurse.ro

Topul întocmit de ”The Conde Nast Traveller” ține cont de ospitalitatea fiecărei țări, dar și de locurile pe care turiștii le pot vizita.

”România este o țară stranie și captivantă cu biserici gotice, castele medievale și orașe pitorești, înconjurată de peisaje dramatice, inclusiv Munții Carpați și Marea Neagră. Dar, deși este un loc plin de folclor și o legătură inevitabilă cu Dracula și Transilvania, spre deosebire de înfricoșătorul conte, oamenii de aici sunt prietenoși și deschiși.

Unde vă puteți caza: Hotelul Matca, cu nuanțe de miere, este unul dintre cele mai interesante hoteluri noi deschise în Europa în acest an, oferind camere și vile luminoase pe culmile pădurii transilvănene, împreună cu un restaurant care servește produse locale.”, arată cel mai mare site de turism din lume.

Articol preluat de pe  stiripesurse.ro 

Citește și: 

OMD Mamaia Constanța și OMD Județul Constanța, parteneri ai evenimentului “VIN la mare”. George Măndilă - „Nu mai putem merge pe ideea că afară e vopsit gardul și înauntru leopardul”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii