Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreședintele CJ Constanța O porțiune din traseul european de cicloturism, construită în județul Constanța în cadrul Proiectului EuroVelo 6

ro

10 Jul, 2024 16:49 655 Marime text
Proiectul EuroVelo 6, cu finanțare PNRR prin care în județul Constanța va fi construită o porțiune de 500 de km din celebrul traseu european de cicloturism, intră într-o nouă etapă.

„Perioada de depunere a ofertelor s-a încheiat, fiind depuse șase oferte din partea  Rheinbrucke (ofertant unic), INCONS (ofertant unic), GAUSS (ofertant unic), TQM Management (lider asociere), Agorapolis SRL (lider asociere) și DRUM POD INVEST (lider asociere).
Amintesc că finanțarea necesară acestui proiect a fost făcută în luna februarie a anului trecut. EuroVelo 6 va fi posibil prin asocierea cu Consiliile Județene Călărași, Ilfov, Giurgiu, plus alte 23 de primării din județul nostru.
Este un proiect ambițios, iar turismul și economia locală vor putea profita din plin de pe urma faptului că județul nostru va purta eticheta EuroVelo 6.“ - a precizat ​Petre Enciu, vicepreședinte Consiliu Județean Constanța din partea USR.

Citește și. 

Modificările proiectului de lege care reglementează pescuitul, dezbătute de consilierii județeni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii