Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul sezon estival va dura mai mult OMD Constanța-Mamaia promite un centru Spa tip Therme, de capacitate mare

ro

30 Jul, 2024 14:51 244 Marime text
Centru Spa tip Therme. Sursa foto: freepik.com
  • După ce sezonul estival 2024 se va încheia, în Constanța va fi construit un centru SPA, pe modelul celebrului Therme din Otopeni, de lângă Capitală, anunță OMD Mamaia-Constanța.
  • Turiștii și constănțenii vor avea parte de o experiență revitalizantă pentru corp și minte, o oază de sănătate și relaxare cu echipamente de ultima generație.
 
OMD Constanța-Mamaia vrea să prelungească sejururile de distracție și relaxare de pe litoral. Din acest motiv, după ce sezonul estival 2024 se va încheia, în Mamaia va fi construit un centru SPA, pe modelul celebrului Therme din Otopeni.
 
Anul viitor, turiștii și constănțenii vor avea parte de o experiență inedită, pe care o vor putea obține în cel mai nou centru SPA.  Aici vor găsi  o oază de sănătate și relaxare, deoarece centrul SPA va fi dotat cu echipamente de ultima generație, promit autoritățile locale.
 

,,Am avut o ședință cu patronatele, au participat factorii implicați. A fost o propunere legată de un centru Spa tip Therme, de capacitate foarte mare, undeva lângă stațiunea Mamaia. În stațiune nu există un teren atât de mare pentru realizarea unui asemenea centru. Aceste terme vor putea fi utilizate de toți turiștii care își doresc să vină la mare în afara sezonului estival.

Avem hoteluri de capacitate în stațiune care pot primi astfel de turiști. Noi am propus acest lucru, urmează ca arhitecții să prevadă PUZ-ul” a transmis George Măndiă, președinte OMD Constanța-Mamaia.

 
Centrul wellness va putea fi vizitată de toată lumea, de la mic la mare. Singura condiție este ca vizitatorii să fie dornici de distracție, relaxare și experiențe noi.

Proiectul este conceput pentru a răspunde nevoilor fiecărei categorii de turiști, cu soluții personalizate, mai spune George Măndiă, președinte OMD Constanța-Mamaia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
OMD Mamaia. Mega Infotripul „Mamaia - Back in Business” - Destinația Mamaia Constanța va fi promovată pe piețele internaționale

 
Plajele din Mamaia sunt curate. OMD Mamaia Constanța - „Demontăm știrea falsă despre invazia de alge”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii