Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita la Primăria Constanța a delegației Ambasadei Republicii Estonia în România (FOTO)

ro

25 Oct, 2024 15:53 319 Marime text


Vizita, Sursa foto: Primăria Constanța
 
Astăzi, 25 octombrie 2024, a avut loc vizita de curtoazie a ambasadorului extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Estonia în România, Excelența Sa doamna Aune Kotli, la viceprimarul municipiului Constanța, domnul Ionuț Rusu. Doamna ambasador a fost însoțită de doamna Kersti Kirs, șef adjunct al misiunii și consul, precum și de domnul Alexandru Bobe, consul onorific al Estoniei la Constanța.

S-au discutat oportunitățile de colaborare și schimburi, prioritar în domeniile în care Estonia deține bune practici la nivel european, a menționat Primăria Constanța.


ES doamna Aune Kotli a evidențiat, cu această ocazie, disponibilitatea Ambasadei de a facilita schimburile, cooperarea și dialogul dintre administrațiile publice locale din Constanța și Tallinn pentru import de bune practici în domeniul digitalizării, cu accent pe soluții digitale în serviciile publice pentru îmbunătățirea calității acestora.

Totodată, domnul viceprimar Rusu a prezentat proiectele de dezvoltare aflate în diferite stadii de implementare în Constanța și a evidențiat câteva măsuri ale municipalității pentru a asigura tranziția către un oraș verde și sustenabil pentru locuitorii săi, protecția mediului și gestionarea provocărilor legate de schimbările climatice fiind alte domenii de interes în vederea dezvoltării unei cooperări.
În încheiere, s-a convenit ca anul viitor să organizăm un eveniment cultural la Constanța cu participarea Corului de Cameră al Filarmonicii din Estonia.

Citește și:
Știri ConstanțaDin 28 octombrie 2024, strada Suceava va fi închisă pentru lucrări de reabilitare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii